CG  |  ENGKompanija je osnovana 2007. godine. Kroz realizaciju zahtjevnih projekata saobraćajne infrastrukture, gradili smo kompaniju stičući povjerenje mnogih partnera. Naše iskustvo i profesionalni kapaciteti omogućavaju nam da pružimo usluge najzahtjevnijim klijentima kao što su Ministarstva, Direkcije, Agencije i respektabilne kompanije u državi i inostanstvu. Mi smo preduzeće koje je uvijek otvoreno za dobre ideje i mogućnosti u poslovanju.

Naš osnovni cilj je da pružimo najbolje inženjerske usluge u području projektovanja i izgradnje, kako bi naši partneri bili zadovoljni, da razvijamo znanje zaposlenih do visokog nivoa profesionalnih vještina i implementiramo moderne standarde i procese.

Naša kompanija i svako od zaposlenih, kao i spoljni saradnici-geodete, inženjeri konstrukteri, inženjeri hidrotehničkih i elektrotehničkih instalacija, posjeduju Licence za projektovanje. Softver i oprema koju koristimo su licencirani. Kompanija i zaposleni su članovi Inženjerske komore Crne Gore.